Csillag virággal falmatrica – Választható NÉV és színek

4 990 Ft5 990 Ft

Típus: faltetoválás

Választott NÉV: a megrendelés végén  a megjegyzés mezőbe szükséges beírni (A méret a választott név hosszától is függ.)

Cikkszám: 14505 Kategóriák: , ,

Leírás

Neves, virágos falmatrica. Bemutatjuk a „Csillag virággal” gyerekszoba falmatricát, amely egyedi és varázslatos kiegészítője lehet bármely gyermek szobájának. Ez a matrica nem csupán díszítőelem, hanem egy személyre szabott, inspiráló és békét sugárzó dekoráció is.

A  falmatrica középpontjában egy gyönyörű vizi liliom található, amely a természet szépségét és békéjét idézi meg. A virág alatt helyezkedik el a választható név, amely lehet a gyermek neve, így a matrica még inkább személyre szabottá válik, és a gyermeket közelebb hozza a körülötte lévő világhoz.

A matricánál lehetőséged van kiválasztani azt a színt, ami leginkább passzol a gyerekszoba kialakításához vagy a gyermek ízléséhez. Legyen szó élénk és vidám színekről, vagy éppen nyugtató és pasztell árnyalatokról, biztosan találsz olyan változatot, amely tökéletesen illeszkedik az elképzeléseidhez.

A falmatrica mérete is választható, hogy alkalmazkodhasson az adott fal méretéhez vagy az általad preferált megjelenéshez. Ha nem találtad meg a megfelelő árnyalatot, más méretben szeretnéd vagy egyedi ötleted lenne, akkor keress minket bátran!

A „Csillag virág” falmatrica nem csupán egyedi és varázslatos kiegészítője lesz a gyerekszobának, hanem egy inspiráló és békét sugárzó üzenetet is hordoz. Ez a matrica mindennapra mosolyt csal majd a gyermek arcára, és emlékeztetni fog rá, hogy ő is olyan különleges, mint egy gyöngyszem a vizi liliom között. A képen láthatótól eltérő módon is felragaszthatóak a minták.

A matricák felragasztásával kapcsolatban sok hasznos információt talál Honlapunk „Matrica útmutató” menüpontjában.

Választott NÉV: a megrendelés végén  a megjegyzés mezőbe szükséges beírni (A méret a választott név hosszától is függ.)

További információk

Méret

29cm x 65cm, 35cm x 80cm

Szín

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,