„Család” falmatrica – Választható színek

6 990 Ft10 990 Ft

Típus: faltetoválás

Cikkszám: 7046 Kategóriák: ,

Leírás

Idézetes falmatrica, fali dekoráció. Ez a falmatrica egyedi és meghitt hangulatot teremt otthonodban vagy bármely más helyiségben. Nemcsak szép díszítőelem, hanem egy emlékeztető is arra, hogy a család milyen fontos az ember életében.

Az idézet egy megható és inspiráló üzenetet hordoz. A család az, ahol minden elkezdődik, és ahol a szeretet mindig jelen van. Ez a matrica mindennap mosolyt csal majd a családtagok arcára, és emlékeztetni fogja őket, hogy a szeretet az, ami összeköt, és ami mindig megmarad.

A falmatrica színe választható. Legyen szó meleg és barátságos árnyalatokról, vagy éppen friss és modern színekről, biztosan találsz olyan változatot, amely tökéletesen illeszkedik az elképzeléseidhez.

A falmatrica mérete is alakítható, hogy alkalmazkodjon az adott fal méretéhez. A kisebb méretű matricák ideálisak lehetnek például a bejárati ajtóra vagy a falra, míg a nagyobb méretűek jól illenek a nappaliba vagy a családi ebédlőbe.

A „Család” falmatrica nemcsak szép és megható kiegészítője lesz otthonodnak, hanem egy emlékeztető is, hogy a család az, ami igazán fontos az életben. Legyen ez a matrica a családi közösségetek szimbóluma, és a szeretet forrása minden egyes napra.

A faldekoráció részekre bontva kerül szállításra, a képen láthatótól eltérő módon is felragasztható.

A matricák felragasztásával kapcsolatban sok hasznos információt talál Honlapunk „Matrica útmutató” menüpontjában.

További információk

Szín

, , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Méret

,