Borz matrica – Választható színekben

490 Ft590 Ft

Típus: faltetoválás

Cikkszám: 83243 Kategória:

Leírás

Borz kapcsoló matrica. Ez a matrica tökéletes választás lehet a gyerekszobába vagy bármely más olyan helyiségbe, ahol szeretnéd felhívni a figyelmet a kapcsolóra. A gyerekek nagyon fogják szeretni ezt a vidám és kreatív dekorációt, és könnyen felismerik majd a kapcsoló helyét a szobában. Így ez a matrica nemcsak praktikus kiegészítője otthonodnak, hanem mókás díszítőelem is, ami bárhol helyet kaphat.

Ez a kapcsoló matrica egy magas minőségű, könnyen felhelyezhető vinyl anyagból készül, amely hosszú élettartamot és tartósságot biztosít. A matrica egyszerűen és gyorsan felhelyezhető a kívánt helyre. A kiváló minőségű anyagának köszönhetően könnyen tisztítható és ellenáll az elhasználódásnak.

A borz a képen feketével látható minta. A dekoráció a választott színű speciális fóliából kerül kivágásra, így nem lesz zavaró átlátszó fóliarész sem a széleken, sem a mintán belül. Ha nem találtad meg a megfelelő árnyalatot, más méretben szeretnéd vagy egyedi ötleted lenne, akkor keress minket bátran!

A matricák felragasztásával kapcsolatban sok hasznos információ található Honlapunk „Matrica útmutató” menüpontjában.

További információk

Méret

8cm x 10cm, 10cm x 12,5cm

Szín

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,