Akció!

Bagoly színes lufikkal – falmatrica

Original price was: 4 990 Ft.Current price is: 4 490 Ft.

Típus: falmatrica

Méret: 60 cm x 45 cm

 

Készleten

Cikkszám: 11207 Kategóriák: , , , ,

Leírás

Baglyos falmatrica, fali dekoráció. Ez a varázslatos falmatrica egy kedves baglyot ábrázol, aki egy ágon ülve tart a szárnyaiban több színes lufit. A vidám és játékos dizájn kiválóan alkalmas gyermekszobák, játszószobák, vagy akár óvodák falainak feldíszítésére.

Kiváló minőségű, öntapadós vinilből készült, amely garantálja a matrica tartósságát és könnyű kezelhetőségét. A matrica könnyen felhelyezhető és szükség esetén eltávolítható anélkül, hogy nyomot hagyna. A matricák felragasztásával kapcsolatban sok hasznos információ található Honlapunk „Matrica útmutató” menüpontjában. A matrica könnyedén tisztítható nedves ruhával, így hosszú távon is megőrzi színeit és ragyogását.

Ez a színes bagoly falmatrica tökéletes választás gyermekszobákba, óvodákba, játszóházakba vagy bármelyik olyan helyiségbe, ahol egy kis vidámságra és színfoltra van szükség. Alkoss varázslatos és inspiráló környezetet gyermeked számára ezzel a színes és játékos bagoly falmatricával, amely biztosan felkelti a kicsik fantáziáját és örömet okoz nekik minden nap!

A falmatrica szett szállítása egy 60 cm x 45 cm-es lapon történik, ami a 3. képen látható.