„Baby in car II.” – autó matrica

2 890 Ft3 890 Ft

Típus: autó dekoráció (tetoválás)

Kép mérete: kérésre a választhatóktól eltérő méretben is elkészítjük

Cikkszám: 214432 Kategória:

Leírás

A Baby in Car autómatrica egy kiváló minőségű, figyelemfelkeltő matrica. Autókra tervezték, hogy a közlekedés során segítsen a kisgyermekes szülőknek a biztonság és a figyelemfelhívás terén. Ez a matrica elsősorban arra szolgál, hogy más vezetőknek és gyalogosoknak tudtukra adjuk, hogy az autóban egy csecsemő vagy kisgyermek tartózkodik.

A Baby in car matrica magas minőségű, tartós anyagból készült, amely ellenáll az időjárás viszontagságainak, például az erős napsugárzásnak vagy az esőnek. Ez garantálja, hogy a matrica hosszú ideig megőrzi a formáját.

A Baby in Car autó matrica nemcsak a szülőknek nyújt nyugalmat és biztonságot, hanem a többi közlekedőnek is fontos jelzést küld. Az emberek gyakran jobban figyelnek egy autóra, amelyben egy csecsemő vagy kisgyermek utazik. Ezáltal csökken a balesetek kockázata. A matrica használata egyszerű, de hatásos módja annak, hogy elősegítse az utakon való biztonságos közlekedést.

A Baby in Car matrica nemcsak az autók hátsó ablakára helyezhető, hanem más sima felületekre is. Például csomagtér ajtóra vagy oldalablakra. Ez lehetővé teszi a matrica használatát más járműveken is.

A tetoválás a képen feketével látható minta. A dekoráció a választott színű speciális fóliából kerül kivágásra, így nem lesz zavaró átlátszó fóliarész sem a széleken, sem a mintán belül.

Ha nem találtad meg a megfelelő árnyalatot, más méretben szeretnéd vagy egyedi ötleted lenne, akkor keress minket bátran!

A matricák felragasztásával kapcsolatban sok hasznos információ található Honlapunk „Matrica útmutató” menüpontjában.

További információk

Méret

12cm x12cm, 16cmx16cm

Szín

,