„Baby in car” – autó matrica

3 990 Ft

Típus: autó dekoráció (tetoválás)

Kép mérete: 18 cm x 14 cm (kérésre más méretben is elkészítjük)

Cikkszám: 21443 Kategória:

Leírás

Baby in car autó matrica, jármű dekoráció. Ez a praktikus matrica egy egyszerű, de hatékony módja, hogy másokat figyelmeztessen, hogy az autójában egy csecsemő vagy kisgyermek utazik. A matrica elhelyezése segít növelni a biztonságot, és felhívja a többi közlekedő figyelmét, hogy a közelben egy védtelen kis utas utazik.

A Baby in car matrica magas minőségű, tartós anyagból készült, amely ellenáll az időjárás viszontagságainak, például az erős napsugárzásnak vagy az esőnek. Ez garantálja, hogy a matrica hosszú ideig megőrzi a formáját.

A Baby in Car autó matrica nemcsak a szülőknek nyújt nyugalmat és biztonságot, hanem a többi közlekedőnek is fontos jelzést küld. Az emberek gyakran jobban figyelnek egy autóra, amelyben egy csecsemő vagy kisgyermek utazik. Ezáltal csökken a balesetek kockázata. A matrica használata egyszerű, de hatásos módja annak, hogy elősegítse az utakon való biztonságos közlekedést.

A Baby in Car matrica nemcsak az autók hátsó ablakára helyezhető, hanem más sima felületekre is. Például csomagtér ajtóra vagy oldalablakra. Ez lehetővé teszi a matrica használatát más járműveken is.

A tetoválás a képen feketével látható minta. A dekoráció a választott színű speciális fóliából kerül kivágásra, így nem lesz zavaró átlátszó fóliarész sem a széleken, sem a mintán belül.

Ha nem találtad meg a megfelelő árnyalatot, más méretben szeretnéd vagy egyedi ötleted lenne, akkor keress minket bátran!

A matricák felragasztásával kapcsolatban sok hasznos információ található Honlapunk „Matrica útmutató” menüpontjában.

További információk

Szín

,