Aranyos állatos magasságmérő falmatrica

(1 vásárlói értékelés)

6 990 Ft

Típus: falmatrica

Kép mérete: 178 cm x 85 cm

Készleten

Cikkszám: 1027 Kategóriák: ,

Leírás

Állatos magasságmérő falmatrica, mérőléc. Ez a színes és vidám falmatrica egy egyedülálló módon ábrázolja az állatokat – egy elefántot, tigrist, majmot, mosómacit és papagájt -, ahogy viccesen és bájosan egymás fején ülnek, alkotva egy tornyot a gyerekszoba falán. A magasságmérő rész egy zöld inda, amely nemcsak díszít, de hasznos eszköz is a gyermeked növekedésének követésére.

Az aranyos állatos magasságmérő falmatrica vidám színekkel és részletgazdag grafikával készült, hogy felélessze a gyerekszoba falait. Minden állat egyedi jellemvonásokkal bír, ami még érdekesebbé és személyesebbé teszi a dekorációt. Az inda formájú magasságmérő zöld árnyalatai pedig tökéletesen illeszkednek a természetes és játékos témához.

A falmatrica kiváló minőségű, öntapadós vinilből készült, ami tartós és könnyen tisztítható, így hosszú ideig megőrzi színeit és részleteit. A méretei ideálisak a legtöbb gyerekszoba falához, és a rugalmas kialakítás lehetővé teszi, hogy a szükséges magasságban helyezkedjen el. Az alkalmazása rendkívül egyszerű, a matricát közvetlenül lehet a kívánt sima felületre ragasztani, és amennyiben változtatás szükséges, nyom nélkül eltávolítható.

Ez a magasságmérő falmatrica tökéletes választás minden olyan szülő számára, aki  vidám, játékos elemekkel szeretné gazdagítani gyermekének környezetét. Nemcsak, hogy nyomon követheted a gyermeked növekedését, de a színes állatfigurák segítségével bevezetheted őt az állatok varázslatos világába. Egy igazi szemkápráztató kiegészítő, amely örömet és színt hoz a gyerekszobába!

A falmatrica egy 60 cm x 90 cm-es lapon kerül szállításra, ami a 3. képen látható. 30 cm-től 175 cm-es magasságig lehet mérni vele.

A matricák felragasztásával kapcsolatban sok hasznos információ található Honlapunk „Vásárlási információk/Matrica útmutató” menüpontjában.

Aranyos állatos magasságmérő falmatrica termékről 1 értékelés

  1. veronika

    Sziasztok! Nagyon jó választás volt az állatos mérőléc, a kislányom odáig van érte! Az ajtajára ragasztottuk fel, így már az sem olyan üres, végre lett egy nagyon aranyos díszítés rajta!

Mondd el a véleményed