„Alvó maci” – Választható színekben

3 990 Ft

Típus: faltetoválás

Kép mérete: 35 cm x 30 cm

Cikkszám: 1186 Kategóriák: ,

Leírás

Macis falmatrica. Ha szereted az aranyos állatokat, akkor biztosan sikere lenne ennek a kedves macinak. A holdon alvó macis falmatrica egy igazán kedves motívumot ábrázol. A dekoráció körülbelül 35 cm magas és 30 cm széles, így könnyen elhelyezhető a kiválasztott falon. A maci maga nagyon aranyos és szelíd, ahogy az éjszakai égbolton pihen. A macit ábrázoló gyerekszoba falmatrica sokoldalúan használható, és nem csak a gyerekszobákban, hanem a játszószobákban, az óvodákban, a bölcsődékben, vagy akár a gyerekek által látogatott orvosi rendelőkben is nagyszerű díszítőelem lehet.

A matrica magas minőségű vinil fóliából készül, amely rendkívül tartós és könnyen tisztítható. A ragasztóréteg szintén nagyon erős, így a falmatrica biztosan nem fog lepattogni vagy leválni a falról. A matricák felragasztása nagyon egyszerű, és ha eljön a dekorációváltás ideje, akkor nyom nélkül eltávolíthatóak.

A faltetoválás mérete 35 cm x 30 cm.

Választható színek! Ha nem találtad meg a megfelelő árnyalatot, más méretben szeretnéd vagy egyedi ötleted lenne, keress minket bátran!

További információk

Szín

, , , , , , , , , , , , , , , , , , ,