Állatok

Az állatokkal kapcsolatos falmatrica remek módja annak, hogy élettel töltsük meg a gyerekszobát, miközben megmutatjuk a kicsiknek a különböző állatfajtákat. Az állatos matrica kiválasztása pedig lehetőséget ad arra, hogy a gyerekszoba díszítése szórakoztató és tanulságos legyen egyaránt.

Az állatfigurák közül a vidám macik, nyuszik, majmok, a színes baglyok, erdei állatok, a varázslatos unikornisok nagy népszerűségnek örvendenek. De szintén nagy kedvencei a gyermekeknek a a dzsungel motívumok. Ez a fajta falmatrica általában olyan állatokat ábrázol, mint a majom, az oroszlán, a tigris, a zebrák és a krokodilok. Az ilyen típusú matricák nagyobb teret foglalnak el a falon, és gyakran visszaadják az állatok természetes élőhelyét, például az esőerdőt.

Az állatos gyerekszoba falmatrica nemcsak az állatok ábrázolására korlátozódik, hanem különböző környezetekkel és tájakkal is kombinálhatjuk őket. Például az erdő, amelyben az állatok mellett a fák és a madarak is megjelennek.

A falmatricák különböző stílusokban érhetőek el. Azok számára, akik egy modern és minimalista gyerekszobát szeretnének, az egyszerű pasztel falmatricák ajánlottak. Azok számára, akik egy színes és játékosabb szobát szeretnének, akkor számos vidám színű és stílusú falmatrica is elérhető, amelyek az állatokat mókás módon ábrázolják.