Fizetés / Szállítás

Fizetési módok

Előre utalás: a rendelés visszaigazolását követően a szállítási költséggel növelt vételárat az alábbi számlára kérjük utalni 3 munkanapon belül:
Image Mania Kft
OTP Bank Zrt  11713081-21133710
Közlemény: A rendelési azonosítót szükséges beírni

Bankszámlára történő befizetés: a rendelés visszaigazolását követően a szállítási költséggel növelt vételárat az alábbi számlára kérjük befizetni 3 munkanapon belül:
Image Mania Kft
OTP Bank Zrt  11713081-21133710
Közlemény: A rendelési azonosítót szükséges beírni

Bankkártyás fizetés: Webáruházunk a bankkártyás fizetések lebonyolításához a Borgun Online Rendszerét használja, mely rendelkezik a Magyar Nemzeti Bank engedélyével. A tranzakció a vevő számára Ingyenes és biztonságos, kártyád adatai a legszigorúbb biztonsági rendszerben futnak át, és nem lesznek rögzítve, így is csökkentve a visszaélések lehetőségét.

A webáruházunkban a vásárlási folyamat során a fizetéshez érve átirányítunk a Borgun biztonságos oldalára, melyet magyar nyelven fogsz tudni használni. A fizetendő összeget a webáruházunkból veszi át a rendszer, melyet itt is ellenőrizhetsz. Meg kell adnod a kártyán szereplő nevet, a kártya számát és érvényességét, valamint a hitelesítő CW kódját. A honlapon ábrákkal segítenek, hogy a kért adatokat hol találod a kártyán. Az adatok bevitele után az érvényesítő gombra kattintva pár másodpercen belül meg is történik a tranzakció, melynek sikerességéről Téged is tájékoztatnak a képernyőn.

Az elfogadott kártyák köre: Visa, Visa Electron, MasterCard és a MasterCard Maestro.

Készpénz: erre a fizetési módra személyes átvétel, futárszolgálattal történő utánvétes szállítás illetve Pick Pack Ponton történő utánvétes átvétel esetén van lehetőség.

Pay Pal : Egy olyan elektronikus fizetési mód, ami gyors, egyszerű és biztonságos. Lehetőséged van a Pay Pal rendszeren keresztül a Pay Pal egyenlegedről fizetni vagy a bankkártyádról, sőt a hitelkártyádról is.
Regisztráció és további információ: https://www.paypal.com

Utánvét: utánvétes fizetésre futárszolgálattal történő kiszállítás, illetve Pick Pack Pontos átvétel esetén van lehetőség. Ebben az esetben a szállítási költséggel növelt összeg a csomag átvételekor fizetendő a futárnak készpénzben vagy a választott Pick Pack Ponton.

 

 

Szállítási módok:

20.000 Ft vásárlási összeg felett a kiszállítás ingyenes.

Személyes átvétel

 • Személyes átvételre Budapest XVI. kerület, Bányász utca 12. szám alatt van lehetőség előre egyeztetett időpontban munkanapokon, illetve hétvégén is.
 • Fizetési módok: szállítási költséget ez esetben természetesen nem számolunk fel. A vételár előre utalással, bankszámlára történő befizetéssel vagy az átvételkor készpénzben egyenlíthető ki. Átvételkor bankkártyás fizetésre nincs lehetőség.
 • Szállítás: A csomag az emailben történő visszaigazolást követő munkanaptól vehető át 7 napon keresztül, előre egyeztetett időpontban.
 • Díja: 0 Ft

Elsőbbségi Ajánlott küldemény – Postán maradó

 • Ezt a kézbesítési módot azon ügyfeleinknek ajánljuk, akik alacsony szállítási költséggel szeretnék megkapni a csomagjukat, és cserébe nem okoz gondot, hogy a csomag pontos érkezéséről nem kapnak értesítést, illetve, hogy a megrendeléskor kiválasztott postán kell majd átvenni. A posta ugyanis 2017.01.01-vel megváltoztatta a szabályzatát, és címre Ajánlott küldeményként már csak olyan levél kerül kiszállításra, ami a postaládában elfér. Ettől nagyobb csomagot Ajánlott küldeményként csak „postán maradóként” lehet feladni. Az Elsőbbségi Ajánlott küldemény időgarantált, könyvelt küldemény, ami a feladást követő 2 munkanapon belül érkezik meg a megrendeléskor kiválasztott postára. A posta nem küld értesítést a csomag megérkezéséről, arról a Címzettnek kell érdeklődni – akár telefonon – az Ajánlott küldemény azonosító számának megadásával.stán már csak olyan küldeményt lehet Ajánlottként feladni, ami a postaládába befér. Ennek a feltételnek a mi csomagjaink nem felelnek meg, ezért erre a szállítási módra már nincs lehetőség. A csomagot a postára történő megérkezését követően 10 napig lehet átvenni.
 • Megrendelés során: a Szállítási rész Megjegyzés mezőjébe szükséges beírni annak a postának a nevét és címét, ahol a csomag átvételre kerül. Mobil postára történő címzésre nincs lehetőség. Az Állandó postai szolgáltatóhelyek listája és adatai az alábbi linken érhetőek el, illetve a vásárlás során a „Kosár” menüpontban is megtalálhatóak.
 • Fizetési módok: A vételár és a szállítás díja előre utalással, számlára befizetéssel, Bankkártyás fizetéssel vagy Pay Pal-on keresztül történő fizetéssel egyenlíthető ki.
 • Szállítás: A csomagot a vételár és a szállítási költség megérkezését követő munkanapon adjuk postára. A szállítási idő 1-2 munkanap között van, településtől függően.
 • Díja: 1290 Ft
 • Csomag ellenőrzése: kérjük a csomag az átvételt követően még a boltos jelenlétében legyen ellenőrizve, mert ha a csomag sérült vagy esetleg hiányos, akkor azt jegyzőkönyvben rögzíteni kell, csak így tudjuk a reklamációt elfogadni.

PickPack Pont – Ez a szállítási mód átmenetileg nem elérhető

 • A Pick Pack Pont országos hálózata kényelmes és gyors átvételi lehetőséget biztosít, igazodva a megrendelők napirendjéhez. A szolgáltatás 240 település több, mint 700 pontján elérhető, többek között az Inmedio és Relay üzletekben, egyes MOL, OMV, Avanti és Avia töltőállomásokon, Playersroom, Sportfactory, Playmax üzletekben , illetve a Coop hálózat boltjaiban.
 • Átvevő pont: A megrendelés során kell kiválasztani, hogy melyik Pick Pack Ponton szeretnéd átvenni a csomagodat.
 • Fizetési módok: A vételár és a szállítás díja előre utalással, számlára befizetéssel, Bankkártyás fizetéssel, Pay Pal-on keresztüli fizetéssel vagy utánvéttel egyenlíthető ki. Utánvétes fizetéshez a minimális megrendelés 1.900 Ft szállítási költség nélkül számolva. Az utánvét összege a Pick Pack Pontokon készpénzzel vagy az üzletek nagy részében bankkártyával is fizethető. Bankkártyás fizetési lehetőségről a Pick Pack Pont boltkereső alkalmazásával lehet tájékozódni: http://www.pickpackpont.hu/#map
 • Szállítás:
 • A csomagot előre utalás/számlára befizetés, Bankkártyával történő előre fizetés, illetve Pay Pal-on keresztüli fizetés esetén a vételár és a szállítási költség beérkezését követő munkanapon adjuk át a Pick Pack Pont logisztika részére.
 • Utánvétes fizetés esetén a csomagot a 16:00-ig beérkezett megrendelések esetén a következő munkanapon, 16:00 után érkező megrendeléseket pedig a rákövetkező 2. munkanapon adjuk át a Pick Pack Pont logisztika részére.

A Pick Pack Pont értesítést küld a vevőnek, amikor a csomagja megérkezett a választott Pick Pack Pontra. A csomag átvételére 7 naptári nap áll rendelkezésre.

 • Nyomkövetés: A csomag útja nyomon követhető a feladást követően az általunk emailben megadott azonosító kód alapján a http://www.pickpackpont.hu/ weboldalon keresztül.
 • Díja: bármely fizetési mód esetén 1490 Ft
 • Csomag átvétele: A csomag átvétele előtt be kell mutatni a személyazonosságot igazoló hatósági igazolványt (személyi igazolvány, jogosítvány, útlevél). Ha nem a címzett veszi át a csomagot, akkor két tanú aláírásával ellátott meghatalmazás is szükséges a csomag átvételéhez.
 • Csomag ellenőrzése: kérjük a csomag az átvételt követően még a boltos jelenlétében legyen ellenőrizve, mert ha a csomag sérült vagy esetleg hiányos, akkor azt jegyzőkönyvben rögzíteni kell, csak így tudjuk a reklamációt elfogadni.

Futárszolgálat:

 • Ezen átvételi mód választása esetén a csomagot a GLS /Sameday/Foxpost/Dpd futárszolgálat szállítja ki munkanapokon 8-17 óra között a rendelés során megadott szállítási címre.
 • Fizetési módok: A vételár és a szállítás díja előre utalással, számlára befizetéssel, Bankkártyás fizetéssel, Pay Pal-on keresztüli fizetéssel vagy utánvéttel egyenlíthető ki. Utánvét esetén a teljes összeg a futárnak fizetendő a kiszállításkor készpénzben, ehhez az opcióhoz a minimális megrendelés 2.990 Ft (szállítási költség nélkül).
 • Szállítás:
 • Előre utalás/számlára befizetés esetén, Bankkártyával történő előre fizetéssel,  illetve Pay Pal-on keresztüli fizetésnél a vételár és a szállítási költség beérkezését követő 2 munkanapon belül adjuk át a futárszolgálat részére a csomagot.
 • Utánvét választása esetén a megrendelést követő 2 munkanapon belül veszi fel a futár a küldeményt.

A várható szállítási idő a csomag átadását követő 1-3 munkanap. A futárszolgálat emailben értesítést küld a várható kézbesítési időpontról.

 • Díja
  • előre utalás, számlára befizetés, Bankkártyával történő előre fizetés, illetve Pay Pal-on keresztüli fizetés esetén: 1490 Ft
  • utánvéttel: 1790 Ft.
 • Csomag ellenőrzése: kérjük a csomag az átvételt követően még a futár jelenlétében legyen ellenőrizve, mert ha a csomag szállítás közben megsérült, vagy esetleg hiányos, akkor azt a fuvarlevélen rögzíteni kell, csak így tudjuk a reklamációt elfogadni.

Díj táblázat:

SzállításFizetési módDíjKézbesítési idő*
Személyes átvételKészpénzElőre utalásSzámlára befizetés0 Ft1 munkanap
Postai Elsőbbségi Ajánlott KészpénzElőre utalásSzámlára befizetés 1290 Ft 2-3 munkanap
Pick Pack PontElőre utalásSzámlára befizetésBankkártyás fizetésPay Pal

Utánvét

1490 Ft2-5 munkanap
Futár szolgálatElőre utalásSzámlára befizetésBankkártyás fizetésPay Pal1490 Ft2-4 munkanap
Futár szolgálatUtánvét1790 Ft2-4 munkanap
20.000 Ft rendelési összeg felett a kiszállítás ingyenes

* A kézbesítési idő előre történő fizetésnél az összeg jóváírásától számítódik, míg utánvét esetén a rendelés visszaigazolásától.

A fent megadott fizetési és szállítási feltételek Magyarország területén érvényesek. Külföldre történő szállítás jelenleg nem lehetséges.

A matricák szállítása védő csomagolásban történik, így sem törés, sem gyűrődés nem keletkezik rajtuk.